Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

AΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΘΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ....


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΠΙ ΡΩΣΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΒΑΘΥΤΑΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ.

2)ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΤΠΟ ΤΟΝ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ΚΑ.(ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ.../ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ...).ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ SACEUR ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΑΡΕΛ ΟΥΙΛΙΑΜΣ.

3)ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ CIA ΓΙΑ "ΒΑΘΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ". ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡ.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA ΤΖΩΝ ΜΠΡΕΝΑΝ..
.
4)ΗΔΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ-ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ-ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΕΝΤΟΝΑ. ΜΕΡΙΚΩΣ ΝΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ. ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΙ. ΝΑΙ ΑΠΟ ΚΙΕΒΟ-ΤΙΦΛΙΔΑ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΠΡΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ(ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ). ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΕΝΑ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.

5)ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΒΑΣΗΣ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ, ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ YPD ΚΛΠ , ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η 'MAREA LINE" ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΠΡΟ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΑΖΙ. ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ;ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣΑ ΣΥΡΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΣΕ ΦΙΛΑ-ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ(ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ ΑΛ ΣΑΜ) ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ ΒΡΑΧΕΟΣ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑ ΧΡΕΗ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ.

6)ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟΥ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ , ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

7)ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 8ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ, ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟ-ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ/ Η ΧΙΛΑΡΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΞ. ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟ-ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ....