Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ. ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ALPHA ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΤΙΝΑ ΜΟΣΧΟΥ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙ..

.
2)ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

3)ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΙΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.

4)ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

5)ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ. ΕΛΠΟΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΕ ΜΟΓΚΕΡΙΝΙ ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΕ, ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑΤΟ-ΕΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΜΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ.(ΠΧ ΕΜΠΛΟΚΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ)

6)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ. ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΙΡΑΝ, Ή ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ Ή ΓΕΩΡΓΙΑ. ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΗΣΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ.

7)ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ Ή ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΙΡΑΚ-ΙΡΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1980-1988 ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΗΣΑΝ ΕΧΘΡΙΚΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΙΝΔΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΣΜΙΡ ΤΟ 1966. ΕΔΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ..