Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ/ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.


2)35% ΉΤΟΙ 124 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 358 ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ/ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ. ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ 7 ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ.

3)ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 1/3 ΜΕ 1/2. ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΘΕΣΕΩΝ. (ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ).

4)ΑΠΟ ΤΟΥΣ 124 ΟΙ 83 ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.

5)ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ 95% ΟΙ 124 ΠΡΟΗΧΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 2013(!) , ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΛΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑΣ.

6)ΣΕ ΒΑΘΜΟ 89% ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ. ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

7)ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΝΤΑΝ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΑΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.(!)

8)ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ 712 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.

9)ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, ΣΧΟΛΕΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΚΕΜΑΛΙΚΟΙ.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΚΟΣΟΒΟ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

10)ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ...(ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ)

11)ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΝΩ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.

12)ΤΟ ΙΡΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.