Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

Περιμένοντας τους Ελληνες Τραμπ!!!! Για να ξεφορτωθούμε επιτέλους το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό

2017>Η χρονια που θα αλλαξει τον κοσμο

Mια οικογένεια αυτοδημιούργητων επιχειρηματιών, η οικογένεια Τραμπ, ετοιμάζεται να πάρει στα χέρια της τα ηνία του πλανήτη. Στην Ευρώπη το αντίστοιχο παράδειγμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πνίγηκε μέσα σκάνδαλα και αρνητική υστεροφημία. Η περίπτωση Τραμπ μοιάζει να είναι διαφορετική. Η Αμερική, το λίκνο της
ελεύθερης οικονομίας ετοιμάζεται να υποδεχθεί στον Λευκό Οίκο μια επιχειρηματική οικογένεια στην οποία κυρίαρχες φιγούρες είναι ο ίδιος ο Τραμπ αλλά και η κόρη του Ιβάνκα. Τι κοινό άραγε μπορεί να έχει ο Τραμπ με κρατιστές γραφειοκράτες όπως η Μέρκελ, ο Ολάντ και ο Τσίπρας;
Το 2017 θα μπορούσε να αποδεχτεί η χρονιά που θα αλλάξει τον κόσμο. Μια εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στο προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ θα μπορούσε να είναι πρόκληση και για τους Ελληνες επιχειρηματίες να τον μιμηθούν και επιτέλους να τελειώνουμε με το διεφθαρμένο εγχώριο πολιτικό προσωπικό.O “Γερμανός” Donald Trump εναντίον της Χίλαρυ Κλίντον για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες της διαδρομής της. Ο παππούς του Donald Trump γεννήθηκε στη Γερμανία και μετανάστευσε στην Βόρεια Αμερική το 1885 στην ηλικία των 16. Ασχολήθηκε με τις κατασκευές από πολύ νωρίς. Μετακόμισε στο Σιάτλ όπου έτρεξε εστιατόρια πριν μεταβεί στον Καναδά για να ανοίξει ξενοδοχείο αλλά και εστιατόριο. Το 1927 ο Fred Trump ίδρυσε την εταιραία real estate Elizabeth Trump & Son Co. η οποία θα γινόταν στην συνέχεια ο The Trump Organization (VIDEO).
Ο Οργανισμός Trump, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times ξεκίνησε την κατασκευή κατοικιών στο Κουίνς, της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια κατασκεύασε στρατώνες και διαμερίσματα για το προσωπικό του Ναυτικού των ΗΠΑ κατά μήκος της ανατολικής ακτής στη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Ο γιος Donald Trump προσχώρησε στην εταιρεία το 1968, όταν ήταν 22 ετών.«Ήταν καλό για μένα,”  θα πει στους Times. “Παρότι ο πατέρας μου θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστής μου στις κατασκευές με άφησε  να κάνω μόνος μου δουλειές στην περιοχή του Μανχάταν….”
Ο πατέρας του Trump σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε εμπλοκή με το υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ γιατί η εταιρεία του δεν νοίκιαζε διαμερίσματα στους μαύρους. Τελικά πέτυχε να υπάρξει ένας συμβιβασμός μάλλον προς όφελός του.
Ο μπαμπάς Fred Trump πέθανε το 1999 στην ηλικία των 93 ετών. O γιος συνέχισε τις κατασκευές με τους εντυπωσιακούς ουρανοξύστες και τα καζίνο.
Η μητέρα του Donald Trump, Mary Anne MacLeod-(photo),  κατάγονταν από την δυτική ακτή της Σκωτίας από την περιοχή Hebridean του νησιού  του Lewis. Γνωρίστηκε με τον Fred Trump στην διάρκεια ενός ταξιδιού της στις ΗΠΑ.
CYdPtvSUEAExGo0
Η DW σημειώνει ότι ο γερμανικός τραπεζικός κολοσσός Deutsche Bank είναι εδώ και πολλά χρόνια ο σημαντικότερος χρηματοδότης των επιχειρηματικών και επενδυτικών δραστηριοτήτων του Ντ. Τραμπ. Δείτε εδώ το σχετικό VIDEO για να αντιληφθείτε πόσο συναρπαστική θα είναι η μάχη ανάμεσα στον Τράμπ και την Χίλαρυ καθώς και τις “συνέπειες” της στον πλανήτη όποιος από τους δύο κι αν βρεθεί στο Λευκό Οίκο…

 http://kourdistoportocali.com/news-desk/perimenontas-tous-ellines-trab/