Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

Η Ιβάνκα Τραμπ “έκλεψε την παράσταση” στην τελευταία βραδιά του συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων

Donald Trump's daughter Ivanka introduces her father during the final day of the 2016 Republican National Convention at Quicken Loans Arena in Cleveland, Ohio, USA, 21 July 2016. The four-day convention ended with Donald Trump formally accepting the nomination of the Republican Party as their presidential candidate in the 2016 election. EPA, ANDREW GOMBERTDonald Trump's daughter Ivanka introduces her father during the final day of the 2016 Republican National Convention


Δεν είναι λίγοι αυτοί στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, που συμφωνούν ότι η χθεσινή τελευταία βραδιά της κεντρικής διάσκεψης του κόμματος, ήταν η βραδιά της Ιβάνκα Τραμπ, της μεγαλύτερης κόρης του Ντόναλντ Τραμπ, που φαίνεται ότι “έκλεψε την παράσταση” με την ομιλία που έκανε για τον πατέρα της.

Στη μηχανή αναζήτησης “Google” καταγράφηκαν περισσότερες έρευνες για την Ιβάνκα Τραμπ, παρά για τον πατέρα της, ο οποίος αποδέχτηκε επίσημα το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.
Η 34χρονη επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μίλησε για την επιθυμία του πατέρα της να κάνει την Αμερική καλύτερη, να βελτιώσει τις παροχές για τα παιδιά, τις αμοιβές των γυναικών, αλλά κι άλλα θέματα, με τέτοιο τρόπο, ώστε πολλοί χαρακτήρισαν την εικόνα της, ως “θετική” για το Λευκό Οίκο.
Άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί (;) η ίδια δεν έβαλε υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ.
“Μία από τις καλύτερες ομιλίες, αν όχι η καλύτερη ομιλία στην αποψινή συνεδρίαση,” δήλωσε ο Κρις Χέροντ σύνεδρος από τη Γιούτα, που εργάστηκε στην καμπάνια του ανταγωνιστή του Τραμπ, Γερουσιαστή από το Τέξας, Τεντ Κρουζ.
http://mignatiou.com/2016/07/o-trab-katigorise-tin-chilari-gia-klironomia-thanatou-katastrofis-tromokratias/
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters Ουάσινγκτον, United States