Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ/ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ...ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.1)ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΗΠΑ(20 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΕΞ/ ) ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΠΥΡΗΝΑΣ ΙΣΛΑΜΟΓΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.....ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...2)Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ....ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΝΑΤΟΙΚΟΙ...ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ...ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΦΑΝΕΙ...)

3)ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ....ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕΠΤ 2016 ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ 2017(ΑΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ) ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ....ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ..

4)ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS. ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ....(ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ)

5)Η ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ "ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!"

6)ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ Ή ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ.

7)ΚΛΕΙΔΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ(ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ) Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ...

8)ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ.../ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ 6 ΜΗΝΕΣ.

9)ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΥΦΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ.ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.

10)ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ...ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΛΠ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ..
...
11)ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2017 ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ/ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΥ "ΝΑΤΟ' ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ!!!

12)ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΡΑΡ ΑΛ ΣΑΜ, ΤΡΟΦΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ....

13)Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ...

14)ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΚΑΤΑ ΑΣΑΝΤ...

15)ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ...

16)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ....

17)ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

18)ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΡΙΣΗ.....ΜΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ....

19)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ....ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 20 ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΑ ΕΧΩ.