Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ /ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ "ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ". /ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ /ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ 2012/ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ/ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 216 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 322. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ.
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ. ΤΟ ΕΝΑ-ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ-ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΤΟ 2014/ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΣΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.(ΕΝΩ ΤΟ 1960-1971-1980 ΚΑΙ ΤΟ 1997 ΠΕΤΥΧΑΝ)
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΟΡΜΑΛ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ 12 ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ 18. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ(ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΕΣ-ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑ). ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ. ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΑΞΗΓΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΟ 98.6%). ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΑ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ ΝΗΣΙΑ," ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ. ΠΟΥ ΠΡΟ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΤ ΑΛΜΠΕΡ ΡΕΝΕ. ΑΥΤΑ. Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ.


2)ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΝ" ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ. ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ. ...ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΗΓΗ..../ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩ ΑΥΤΟ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΗΜΙΚΛΕΙΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΦ ΟΣΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ(ΕΝΝΟΩ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ). ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΤΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΠΑΛΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ-ΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ , ΤΑ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΛΠ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ Ή ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.