Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΑΠΟ ΤΟ SAYLOSBURG ΤΗΣ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ, ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ. 

2)Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΓΚΙΟΥΡΣΕΛ ΤΟ 1960, ΤΟΥ ΚΕΝΑΝ ΕΒΡΕΝ ΤΟ 1980 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ "ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ" ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΟ 1971 ΤΟΥΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΑΓΚΜΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ 1997 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ , ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΜΠΑΚΑΝ.

3)ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ /ΣΤΡΑΤΙΕΣ 2-3-4 ΣΕ ΣΜΥΡΝΗ-ΕΡΖΕΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΑΛΑΤΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΣΕ ΣΜΥΡΝΗ-ΦΩΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΚΣΑΖ.

4)ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΤΣΕΛΙ, ΤΟ ΦΙΛΟΚΟΥΡΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ, ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑ.

5)ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ. ΜΕ ΤΟΝ 61 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΟΥΜΙΤ ΝΤΟΥΝΤΑΡ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. Ο ΑΚΑΡ ΕΙΧΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΒΟΣΝΙΑ-ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

6)Η ΟΛΗ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΑΘΕΜΕΝΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 1991 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ , ΟΤΑΝ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ(ΚΡΙΣΚΩΦ-ΓΙΑΖΩΦ-ΠΑΒΛΩΦ-ΓΕΝΑΓΙΕΦ-ΣΤΑΡΙΟΝΤΟΥΜΠΤΣΕΦ ΚΑ). ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟ 2008 ΚΑΙ 2009 ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ. 

7)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟ 20 ΗΜΕΡΩΝ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΜΑΡ ΤΑΣΠΙΝΑΡ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ 3 ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. 


8)ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΤΟ 2014