Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016

Φοβερές εικόνες στην Τουρκία – Δείτε τους τζιχαντιστές του Ερντογάν να λιντσάρουν στρατιώτες!!


Φοβερές εικόνες στην Τουρκία – Δείτε τους τζιχαντιστές του Ερντογάν να λιντσάρουν στρατιώτες
Το ισλαμιστικό – τζιχαντιστικό παρακράτος του κυβερνώντος κόμματος AKP, του κόμματος Ερντογάν δηλαδή, έχει επιδοθεί σε ένα πρωτοφανές πογκρόμ «κοσμικών» Τούρκων.
Οι Τούρκοι ισλαμιστές, οι ομάδες κρούσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είναι εκείνοι που κατέβηκαν στους δρόμους της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Παρασκευής και μαζί με την Αστυνομία ανέλαβαν να χτυπηθούν με τους πραξικοπηματίες.

Ωστόσο, οι Τούρκοι φαντάροι που εκτελούσαν εντολές των πραξικοπηματιών, στην πλειονότητά τους, αγνοούσαν τι ακριβώς έκαναν. Τους είχαν πει ότι συμμετείχαν σε αντιτρομοκρατική άσκηση ή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Αυτός είναι κι ο λόγος που οι Τούρκοι στρατιώτες δεν χρησιμοποίησαν τα όπλα τους κατά των ισλαμιστών και της Αστυνομίας, σε πολλές περιπτώσεις παραδόθηκαν δίχως να ρίξουν μια σφαίρα. Κι ο λόγος απλός. Δεν είχαν καμία διάθεση να κάνουν πραξικόπημα, ούτε φυσικά να σκοτώσουν συμπατριώτες τους.
Οι συμμορίες των ισλαμιστών όμως, οι ίδιοι που υπηρετούν και ως τζιχαντιστές στη Συρία, και μισούν το κοσμικό κεμαλικό κράτος που έχει ως θεματοφύλακά του τον στρατό, βρήκαν την ευκαιρία να ξεσπάσουν με πρωτοφανές μίσος πάνω στους Τούρκους φαντάρους που παραδίδονταν στις αστυνομικές Αρχές.
Για τους ισλαμιστές η στρατιωτική στολή είναι ταυτισμένη με την «αθεΐα» του κοσμικού κράτους και λιντσάροντας στρατιώτες θέλησαν να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα στους κοσμικούς κύκλους της Τουρκίας ότι η κυριαρχία τους τέλειωσε. Ότι πλέον η Τουρκία είναι ένα ισλαμικό θεοκρατικό κράτος.
Δείτε τις φωτογραφίες με τους τζιχαντιστές του Ερντογάν να επιβάλλουν τον ισλαμικό τους νόμο πάνω σε ανίδεους φαντάρους, που είχαν ήδη παραδοθεί:
islamistes1
islamistes2
islamistes3
islamistes4
islamistes5
islamistes6
islamistes7
islamistes8
islamistes9
islamistes10
turkey_coup3
turkey_coup1
turkey_coup2tribune.gr/