Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Ο ΡΩΣΟΣ ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ . ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΕΝΩ ΑΡΧΙΣΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΡΩΣΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΥΤΙΚΟΥΣ-ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.(Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΤΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ...)

2)ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΤΟΝ ΜΕΛΙΧ ΓΚΟΛΤΣΕΚ.

3)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ Ο ΓΚΟΛΤΣΕΚ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΟΤΙ 'Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ, Ο ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΤΟΙΚΟ-ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΥΣ". ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 75% ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

4)ΟΙ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΚΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΙΝΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ-ΗΑΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΙΤ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΠΩΣ ΕΛΙΣΣΕΤΑΙ....ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

5)ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ -ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΟΥΧΟΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΗΣΑΝ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕ ΑΜΕΣΩΣ!!!ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ-ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ!!!

6)Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΣΚΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΕΝΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ....

7)Ο ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!!!!ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ....