Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ Η ΕΘΝΙΚH OMAΔA BASKETBALL ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΡΙΟ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ DUKE ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΙΖΕΦΣΚΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ. ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ 34 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ(5).

2)ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΗΔΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ 49 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΕ 39. ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΝΙΓΗΡΙΑ. ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΡΙΟ.

3)Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΠΕΚΙΝΟ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ.

4)ΣΤΟΝ ΟΝΙΛΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ, Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΕΡΒΙΑ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 4 ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 4 ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ.

5)ΣΤΟ ROSTER ΤΟΥ ΡΙΟ Ο ΣΙΖΕΦΣΚΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ . ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝ, ΤΖΙΜΙ ΜΠΟΤΛΕΡ, ΛΟΡΙ ΚΕΙΛ, ΚΑΡΜΕΛΟ ΑΝΤΟΝΙ, ΓΚΡΙΝ ΝΤΡΕΙΜΟΝΤ, ΤΖΩΡΤΖ ΠΟΛ, ΤΟΜΠΣΟΝ ΚΛΕΙ, ΝΤΕΡΟΖΑΝ ΝΤΕΜΑΡ, ΜΠΕΡΝΣ ΧΑΡΙΣΟΝ, ΚΟΥΖΙΝΣ ΝΤΕΜΑΡΤΙΝΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΙΟ KYRIE IRVING.
6)ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ  ΑΓΩΝΕΣ  ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΤΟΣΤΑΡΕΣ. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΣΕ 128 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.