Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

NIKH ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ Ο στρατός έφτασε στο δρόμο Castello κατέλαβε τμήματά του και οι τρομοκράτες παγιδεύθηκαν ολοσχερώς

Βόρειο Χαλεπί, 17.7.016
 Ο  συριακός στρατός ολοκληρωτικά έκοψε τον μοναδικό δρόμο Castello ανεφοδιασμού των τρομοκρατών στο Χαλέπι και τον έκοψε ολοσχερώς. Σύμφωνα με την ΜΚΟ μ΄έδρα το Λονδίνο οι συνοικίες που ελέγχουν οι ερντογανοκινούμενοι ισλαμιστές στο Χαλέπι είναι ολοκληρωτικά παγιδευμένες .

CnkykUzWcAAxxmL
 
« Το Χαλέπι σήμερα είναι 100% πολιορκημένο , » αναφέρει το AFP προσθέτοντας ότι ο στρατός ξεκίνησε ήδη την τοποθέτηση οδοφραγμάτων από αμμόσακους.
To  (Qasioun) αναφέρει ότι ο στρατός κατέλαβε μέρη του οδικού αξονα του Castello στην βόρεια περιοχή του Χαλεπίου μετά από σφοδρές μάχες με τους τρομοκράτες που είχαν θύματα και τραυματίες και από τις 2 πλευρές.
Η συριακή αεροπορία βομβάρδισε το δρόμο Castelo και θέσεις των τρομοκρατών σε Liramoun δίπλα στο Malah στο Β Χαλέπι που οδήγησαν το στρατό να κάνει και νεά προέλαση στην περιοχή. Σύμφωνα με τοπικές πηγές ο στρατός έφτασε στον δρόμο Castello αφότου έθεσε υπό τον έλεγχό του όλο το Malah μετά από συγκρούσεις. Η ρωσική αεροποράι υποστήριξε το στρατό κατα τη διαρκεια αυτών των μαχών.

Η νέα αυτή προέλαση επέρχεται μια ημέρα αφότου ο στρατός κατέλαβε την πόλη Kinsabba στη Βόρεια Latakia. alalam
Ο στρατός ανέκτησε και τα Shir Al Qabou και Hamrat στην περιοχή της  στη Β Λαττάκεια.
ηθηθι
Kinsabba σήμερα πολεμικός ανταποκριτής