Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ SBC ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΑΡΙΑ ΣΜΙΛΙΔΟΥ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΔΙΗΜΕΡΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΜΠΑΜΑ.

2)ΟΙ ΗΠΑ, Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Ο ΚΑΝΑΔΑΣ, Η ΠΟΛΩΝΙΑ, Η ΤΣΕΧΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΤΙΚΟ-ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

3)ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΕΝΩ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟ ISIS.

4)ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ-ΛΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟΥ-ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ-ΛΙΒΥΗΣ -Ο ΣΤΟΛΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΕ ΑΝΑΤ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.

5)Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ-ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ.ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ . Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡ-ΑΝΕΛΛ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΟΝΕ ΟΙ ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.