Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

TΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΜΗ370 ΤΩΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ 28 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΥΣΤΡΑΛΩΝ -ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ BOEING ΤΩΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ . ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Η ΚΙΝΑ(ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΗΣΑΝ ΚΙΝΕΖΟΙ/Η ΠΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΚΙΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2014).

2)ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ FBI ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΕ ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΑ-ΒΥΘΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ-ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑ)ΣΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΧΑΝΗ-ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ. ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΕΡΘ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

3)ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙ (ΦΩΤΟ) ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ(ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ)...ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ 239 ΑΤΟΜΑ.

4)ΤΟ FBI ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΟΜΟΙΩΤΗ ΠΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2014 ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΜΕ ΑΠΟΤΡΕΛΕΣΜΑ Η ΠΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΝΔΙΚΟ/ΒΑΘΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 6000Μ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ.Ο ΖΑΧΑΡΙ(Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΗΣ)ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

5)ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ 3 ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ. ΕΝΩ ΕΧΟΥΝΕ ΓΡΑΦΕΙ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ 192 ΚΑΙ 274 ΣΕΛΙΔΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΗΣΗ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ).

6)ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ, ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ, ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΑΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΚΤΗΣΗΣ ΡΕΥΝΙΟΝ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ.. ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΣΕ ΕΞΟΔΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΙΖΟΝΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.