Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

TOYΡΚΙΚΑ ΝΕΑ/31-7-2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΕΠΙΣΗΜΑ 1389 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΣΑΙΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ. ΕΝΝΟΩ ΒΑΘΜΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ-ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ. (Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ...)ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΩΝ-ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 220 ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΥΣ. 2)ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ Ο ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΑΛΙ ΓΙΑΖΙΤΣΙ. Ο ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΛΕΜΠΕΛ ΤΟΥΡΚΑΣ(ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ...) ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ , ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΕΦΙΚ ΓΚΟΚ(ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ).ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ 11ου ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΛΙΑΣ ΜΠΟΖΚΟΥΡΤ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΙ /ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΡΑΡΧΙΩΝ.

3)ΣΤΟ ΕΞΗΣ Ο ΑΝΑΠΛΗΤΡΩΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.

4)ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ 33 ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ-ΝΟΜΑΡΧΕΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ 4 ΓΥΝΑΙΚΕΣ (Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΝΩΠΗΣ) ΚΑ.

5)Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.

6)Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΓ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ.(ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ)

7)ΜΟΛΙΣ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΛΠ.

8)ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΙ 3 ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΣ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ /ΣΥΝΟΛΙΚΑ 3 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ!!!

9)ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ/ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ.

10)ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ. ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ!! ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ...

11)Η GULHANE ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ. 

12)ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ/ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ-ΛΕΣΧΩΝ ΚΑ.

13)6 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΖΑΜΑΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.

14)ΚΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΩΝ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΚΑΙ ΑΚΙΝΤΖΙ ΉΤΑΝ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΒΑΣΕΙΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 70%-75% ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.