Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

ΧΑΟΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-1/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ/ΟΝΟΜΑΤΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΦΩΤΟ/Ο ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ.

1)ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥΣ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠΙ 325 ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ-ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ-ΝΑΥΑΡΧΩΝ -ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΕΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ 149. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΑΡΧΕΣ, 9 ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, 30 ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 108 ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ-ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΚΛΠ. Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. 

2)ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΜΑΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΤΖΙΚΟΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΤΕΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΑΝΤΕΜ ΧΟΥΝΤΟΥΝΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.

3)ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΒΑΣΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΟΥ-ΕΙΝΑΙ Ή ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΣΕ ΚΑΤ ΟΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.

4)Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΕΧΜΕΤ ΝΤΙΣΛΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΥΑΛΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΦΟΡΤ ΜΟΝΡΟΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΗΒΙΝΤ ΠΕΡΚΙΝΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ACT ΣΤΟ ΝΟΡΦΟΛΚ ΓΑΛΛΟΥ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΝΤΕΝΙΣ ΜΕΡΣΙΕΡ. ΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΚΙΟΥΛΕΝ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ. ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ 173 ΕΙΔΙΚΑ PROJECTS ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.

5)ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΕΡΧΑΤ ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ. ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

6)ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΕΒΖΑΤ ΤΑΣΝΤΕΡΕΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ. ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ, ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΡΣΑΛ ΣΤΟ ΓΚΑΡΜΙΣ ΠΑΤΕΡΚΙΡΧΕΝ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΛΑΙΛ ΤΗΣ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ ΣΚΕΙΛΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ) ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.

7)ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΑΛΙΧ ΣΕΒΙΛ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ....ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ SHAPE ΣΤΗΝ ΜΟΝΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ. ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΒΡΕΤΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΕΡ ΑΝΤΡΙΑΝ ΜΠΡΑΝΤΣΟΟΥ.

8)ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΜΕΧΜΕΤ ΠΑΤΡΙΓΚΟΤΣ . ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟΥ. Η ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ.

9)ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΑΛΙΧ ΟΥΛΟΥΣΟΙ. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ COURSES ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΒΑΥΑΡΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΡΦΟΛΚ ΤΗΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΠΗΤΕΡ ΓΚΟΥΜΑΤΑΟΤΑ(ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ/ΧΑΒΑΗ)/.

10)ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ Ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΣΑΝ ΟΥΓΙΑΡ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΜΙΛ ΜΠΑΣΟΓΛΟΥ. ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.

11)ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝ ΑΛΛΩΝ 47 ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΑ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΗΣΑΝ ΑΚΡΑΙΦΝΕΙΣ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ-ΦΙΚΟΝΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΣΤΕΣ. 


12)ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΦΗΝΕΙ ΚΕΝΑ....ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ)ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΕΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ 7 ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ.213 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 152 ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ /ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F-4 KAI F-16. ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ "ΠΙΛΑΦΙΑ'.

13)ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 11 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ. ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΒΑΛΟΥΝΕ ΚΑΤΑΦΙΛΟ- ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ , ΕΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΑ ΙΣΜΑΗΛ ΧΑΚΙ ΠΕΚΙΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ.

14)ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΑΝΤΝΑΝ ΤΑΝΡΙΒΕΡΝΤΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ SADAD ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΑΦΓΑΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΚΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΜΑΖΑΡ Ε ΣΑΡΙΦ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ....