Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ(ΣΤΙΒΟΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ...ΟΑ-2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ Ο ΣΤΙΒΟΣ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΡΙΟ.
2)ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ 4Χ400 ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ.

3)ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΝΑΤΑΣΑ ΧΑΣΤΙΝΓΚΣ,ΚΟΥΡΤΝΕΙ ΟΚΟΛΟ, ΦΙΛΙΣ ΦΡΑΝΣΙΣ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΙΣΟΝ ΦΕΛΙΞ ΤΩΝ 13 ΧΡΥΣΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ/ΦΩΤΟ-3KAI 4. ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΖΑΜΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ/ΦΩΤΟ-1

4)ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΜΑΝ ΧΙΛ-ΤΖΙΛ ΡΟΜΠΕΡΤΣ -ΤΟΝΙ ΜΑΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΣΤΑ 400Μ ΛΕΣΟΝ ΜΕΡΙΤ. ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΤΖΑΜΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΣ ΟΙ ΜΠΑΧΑΜΕΣ. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ. /ΦΩΤΟ-2. ΕΠΙ 23 ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΥΣ 20. ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΕΚΟΡ.

5)ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ 5000Μ ΑΝΔΡΩΝ. ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΠΑΝΔΙΑΜΟΝΙΟ . Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ /ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΙΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΣΕΛΙΜΟ/ΠΡΩΗΝ ΚΕΝΥΑΤΗΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ. ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ/ΑΙΘΙΟΠΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ , ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ.ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΣΤΑ 5 ΚΑΙ 10 ΧΙΛΙΟΜ ΜΟ ΦΑΡΑ./ΦΩΤΟ-5

6)ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ 1500Μ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΜΕΣΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ/Ο ΣΕΝΤΚΟΒΙΤΣ ΝΙΚΗΣΕ ΚΕΝΥΑΤΕΣ-ΑΙΘΙΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΗΣΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ!!!

7)Ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΡΕΛΕΡ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΚΟΝΤΙΟ ΜΕ ΒΟΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 90Μ. ΧΑΜΗΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ. ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ 1.98./ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΔΑ. ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΧΑΛΚΙΝΗ Η ΚΡΟΑΤΙΣΑ ΜΠΛΑΝΚΑ ΠΛΑΒΣΙΤΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ. ΑΠΙΑΣΤΟ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΒΑ. 

8)ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ 800Μ ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ....ΝΟΤΙΑΦΡΙΚΑΝΗ ΣΕΜΕΝΑ. ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ ΚΑΙ ΚΕΝΥΑ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ.

9)ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΥΣΑ, ΕΝΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΗΡΑΝΕ 27 ΜΕΤΑΛΛΙΑ . ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ-ΚΕΝΥΑΣ ΓΑΛΛΙΑΣ/ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ.

10)ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ 101-74. ΑΗΤΤΗΤΗ ΓΙΑ 114 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ-ΠΑΝΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ. ΤΡΙΤΗ Η ΣΕΡΒΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ. 

11)ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΔΡΩΝ. Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ 5-4 ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 1-1. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ 3 ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΔΟΚΑΡΙΑ. ΤΡΙΤΗ Η ΝΙΓΗΡΙΑ.

12)ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21.45ΜΜ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΩΝ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ, ΚΑΡΜΕΛΟ ΑΝΤΟΝΙ, ΚΛΕΙ ΤΟΜΠΣΟΝ ΚΑΙ ΝΤΕ ΜΑΡΚΟΥΣ ΚΑΖΙΝΣΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΥ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ. ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΒΙ ΜΕ 35 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ/ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤ-1.

13)ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
ΗΠΑ 116(43-37-36)
ΚΙΝΑ 70(26-18-26)
Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ(27-22-17)