Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ-2/3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ.


2)Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ.

3)ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ(ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ). ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. 

4)ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Ή ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ.

5)Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΤΖΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΠΥΡΓΙΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΙΩΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΑΝΩ ΤΟΥ 80% ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ!!!

6)ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ-ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΓΚΙΟΥΒΕΡΣΙΝΛΙΚ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.

7)ΕΠΙΣΗΣ ΣΕΙΡΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ

8)ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

9)ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ!!!

10)ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΦΥΣΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ 9/11.

11)36 ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ-1045 ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ-15 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ-104 ΙΝΣΤΙΤΙΟΥΤΑ-29 ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ -ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ -1125 ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΩΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ.

12)ΣΤΙΣ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ". ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΙΛΙΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ

13)ΚΑΜΙΑ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΩΡΑ , ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΥΠΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΣΤΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. 

14)ΠΟΛΥ ΤΥΠΙΚΕΣ Ή ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ.