Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ/26-8-2016

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ" ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ-ΒΑΣΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΕΘΑ-350 ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

2)Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΒΑΣΙΚΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ./ΦΩΤΟ

3)ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΠΟΡΟΣΩΦ. ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

4)ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ -ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ-ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ. Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΒΣΑΤ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ/ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΛΑΝ 3 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.

5)Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΕ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 'ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ." ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ....ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Ή ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ "ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΘΑΣΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΕΤΝΑΜ.

6)ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ/ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ URAL AIRLINES ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ ΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ.

7)ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΑΛΕΡΙ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ(ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.)

8)ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ-ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ, ΕΝΩ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΦΙΚΡΙ ΙΣΙΚ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ.ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΓΓ/ΝΑΤΟ.

9)ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΕΣΒEΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΕΞΙΩΣΗ.