Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ/30-8-2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΕΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.../ΦΩΤΟ

2)ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΥΠΕΞ ΜΠΕΡΝΤ ΚΕΝΤΕΡΣ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ.

3)ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ...ΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ.

4)ΣΦΟΔΡΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ISIS ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ.

5)Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΝΕΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ 35 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΟΙ 18 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ 53 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΡΙΕΤ ΝΤΙΝΓΚΕΡ ΓΚΟΚΤΣΕ.

6)ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ G20. /3-4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

7)ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΒΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ.

8)ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΗΣΑΝ "ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΙ "ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ...

9)ΣΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ 6 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ- ΤΑΝΚΕΡ ΚΑΙ 250 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

10)Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ...ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΕ ΙΟΡΔΑΝΙΑ Ή ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ.