Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/4-8-2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΕΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΩΝ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΩΝ/ΙΜΑΜΗΔΩΝ-ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ.

2)ΠΡΩΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΟΥΣΛΟΥ. ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ GOLHANE . ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ "Ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ..."

3)Ο ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΚΑΡ , Ο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΛΕΒΕΝΤ ΤΟΥΡΚΑΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΟΥΣΛΟΥ ΩΣ 'ΑΔΕΛΦΟ'.

4)Ο ΤΟΥΡΚΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΟΖΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΥΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ..
.
5)ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΑΚΑΝ ΤΣΙΤΣΕΚ.ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΩΣ "ΙΙΜΑΜΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΤΖΙ". ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΚΙΝΤΖΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΦΑΡΤΑΛΑΡ.

6)Ο ΤΣΙΤΣΕΚ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΚΙΝΤΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΜΗΝΑΡΧΟ ΑΧΜΕΤ ΟΖΓΚΕΤΙΝ(Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΗΣ).

7)ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΠΟΥΠΟΛΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ο Γ. ΜΟΥΤΛΟΥ. ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ 2010-2014.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 246 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ-ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ-ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ.

8)ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΙΟΥΛΕΛΙ ΚΑΙ ΙΣΙΚΛΑΡ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΦΙΚΡΙ ΙΣΙΚ.

9)ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΑΚΑΡΙΑ Ο ΑΝΤΙΛ ΟΞΟΥΖ. ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΚΙΝΤΖΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ...

10)ΠΡOΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ.