Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΥΡΣΑ ΣΤΑ 400Μ ΑΝΔΡΩΝ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


ΑΥΤΟΣ Ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΒΑΝ ΝΙΚΕΡΚ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΝΣΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 1999. ΕΠΙΑΣΕ 43.03. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΧΡΟΝΟ. ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΚΕΡΑΝΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΗΣΟ ΓΡΕΝΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΛΕΣΟΝ ΜΕΡΙΤ.

ΤΑ 400Μ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (ΑΠΟ ΤΖΑΜΑΙΚΑ Ή ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΡΥΣΟ Η ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ. ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΥ 20 ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ.
ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ 400Μ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ 400ΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΑΝ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΕΚΟΡ ΟΠΩΣ ΟΙ . ΝΤΑΝΥ ΕΒΕΡΕΤ-ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΝΣΟΝ-ΛΙ ΕΒΑΝΣ-ΚΟΥΙΝΣΙ ΓΟΟΥΤΣ-ΧΑΡΙ/ΜΠΟΥΤΣ ΡΕΥΝΟΛΝΤΣ-ΝΤΑΝ ΓΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ-ΤΖΕΡΕΜΙ ΓΟΥΩΡΝΕΡ.....ΚΑ. /ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΝΟΤΙΑΦΡΙΚΑΝΟΣ. ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ....

ΑΥΡΙΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΩΝ 400 ΜΕΤΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ. 3 ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ. ΟΙ ΑΛΙΣΟΝ ΦΕΛΙΞ, ΦΙΛΙΣ ΦΡΑΝΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑΤΑΣΑ ΧΕΙΣΤΙΝΓΚΣ. Η ΣΟΝΕ ΜΙΛΕΡ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ. Η ΑΝ ΜΑΚΦΕΡΣΟΝ ΑΠΟ ΤΖΑΜΑΙΚΑ. Η ΤΖΑΚΣΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΖΑΜΑΙΚΑ. Κ ΖΕΜΛΙΑΚ Η ΟΥΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΔΑ. ΧΑΜΟΣ. ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ.