Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 8 ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ./ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.1)ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΣΟΥΝ ΗΔΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 8.(Τ ΚΡΙΣΙΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 16-24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ../ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 6-7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΗΣΑΝ ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΔΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ Η ΣΟΦΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΜΕΣΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΠΟΟΥΚ.


2)ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΣΕ ΗΠΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ-ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΒΕΣ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟ-ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ/ΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΝ Ή ΣΒΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΕ/ΧΑΡΤΗΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΛΠ/ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΟΤΑΝ ΧΟΥΝΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΥΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ(ΣΥΝ ΤΟΥ ΑΚP) ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ . ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΥΖΜΠΕΚΟΥ ΑΡΧΙΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΡΑΣΙΝΤ ΝΤΟΣΤΟΥΜ , ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΑΓΚΥΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΦΓΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΡΖΑΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ-ΟΥΙΓΓΟΥΡΩΝ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΠΧΑΖΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ Η ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΚΕΙ(ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΜΟΥ!!!).

3)ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.(ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ). ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΣΟΒΟ/ΠΡΙΖΡΕΝ/KFOR ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥΛ/ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ/ISAF ΣΕ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΕΣ-ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ARMY AVIATION ΣΤΗΝ ΑΛΑΜΠΑΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΗΣΑΝ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ-ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ./ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΖΩΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΘΑΝΑΝ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.