Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ/ΘΕΜΑ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΜΕ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΩΣ ΚΑΙ "ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ' ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 8 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

2) Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ(Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΥΤΗ) ΔΙΑΒΙΒΑΣΕ ΕΝΑ ΟΦΚΟΔΕΣΤΑΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ/ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.

3)ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΥΟΓΚΑΝ!!!(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!! ΑΦΟ ΟΙ 8 ΗΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΕΣΣΑΝΗΣ ΠΡΙΝ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΙΔΑ....ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ. ..

4)Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ , ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΠΡΟΣ ΛΕΣΒΟ-ΧΙΟ. ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΡΛΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΖΕΦΡΙ ΠΙΑΤ.

5)ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΦΑΝΕΡΑ-ΚΡΥΦΑ) ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΒΑΘΜΩΝ(ΓΝΩΡΙΖΩ 4 ΧΩΡΕΣ).ΗΔΗ ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ACT(ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ) ΣΤΟ ΝΟΡΦΟΛΚ ΤΗΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΙΤΗΘΕΙ ΑΣΥΛΟ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ.(ΣΤΟ ΡΙΤΣΜΟΝΤ)

6)Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΤΡΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ(ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 8ΗΜΕΡΟ) , ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.. ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΙΟΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΜΕ 217 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΑΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ(ΦΩΤΟ).

7)ΟΙ 8 ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ-ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟ/ΙΣΛΑΜΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ EXPRESS ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ.

8)ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ-ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.