Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

ΠΕΡΙ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ./ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ....ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑΟΥΣ-ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΚΛΠ.

2)ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΑΛΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ...ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ(ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...).

3)ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ....

4)ΥΠΟΨΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ....ΑΛΛΑ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.....ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ....ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΑΡΧΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ....Η ΤΥΧΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ...

5)ΤΡΙΣΕΛΙΔΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΕΣΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΖΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟΥΣ......ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 0.2% ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

6)ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ...ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ Ή ΑΛΛΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΕΡΣΑΙΟ ΧΩΡΟ. ..
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ 3 ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.