Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ. ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ Ή ΛΕΧΘΗΚΑΝ Ή ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΡΑΤΩ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ-ΝΕΣΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ(ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ), ΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ. ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ. ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΛΠ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ.(ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ...). ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ-ΕΝΔΟΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ.

2)ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΖΛΟΝΤΟΥΙ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ, ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ 2 ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ/ΠΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΥΧΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΛΥΣΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ "ΚΕΝΑ."...(ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙ 20 ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ...). ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΖΛΟΝΤΟΥΙ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΑ LESSONS LEARNED ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ.. ΑΣ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΟ ΠΟΛΗ ΜΠΕΛΕΝΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ 2012 ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΣΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΜΑΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

3)ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Η ΣΟΦΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ.. ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΠΛΗΡΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ....ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΛΕΧΘΗΚΕ ΚΑΤΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ, ΤΟΥ ΓΚΟΤΣΕ ΝΤΕΛΤΣΕΦ , ΤΟΥ ΝΤΙΜΙΤΡΟΒΓΚΡΑΝΤ ΚΑ , ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ , ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ(ΕΙΧΑΝ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ). Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

4)ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ. ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Β ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΚΕΙΜΗΛΙΑ/ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΕΡΡΩΝ-ΔΡΑΜΑΣ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΓΓΑΙΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΗΣΗΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ 1300. ΠΟΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ/ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ/ΔΕΝ ΤΑ ΕΘΕΣΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΣΟΦΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΓΚΡΙΖΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ....ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΑΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟ ΟΡΟΣ.(ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ...
ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΟΦΙΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΟΣΧΑΣ-ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΕΝΙΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Η ΣΟΦΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΧΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΣΑΜΟΥΗΛ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΤΙ "Η ΣΟΦΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ , ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΧΕΡΙΑ!!!"ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΡΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΑΒΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ. ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ.