Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ-ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ CONSTANTIN 20 ΧΛΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ.

2) Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΓΛΟΙΩΔΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ MY DEAR FRIEΝD/MY RESPECTED FRIEND .Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΩΣ "ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ". 

3)ΥΠΗΡΞΑΝ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

4)Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ...

5)ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ(ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ) ΜΠΟΡΟΥΝΕ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ...
6)ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΣΑΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.

7)ΤΑ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ/ΑΡΧΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ROSATOM ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ.

8)ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΟΥΧΟΙ-24 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΛΑ "ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ'

9)ΣΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΑΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ.

10)ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΕ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΝΜΠΑΣ.

11)ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ..."ΣΥΜΒΑΝ". ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ-ΕΜΠΟΡΙΟ-ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑ.

12)ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΑΜΥΝΑ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

13)ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΓ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

14)ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ . Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ SOUTH STREAM ΠΟΥ ΤΟ 2014 ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΓΩΓΟ.

15)ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΓΙΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΛΙΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.

16)ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΓΕΙΡΕΙ Η ΕΕ.

17)ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ. Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΠΑΙΝΕΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΠΑΛΙ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ....