Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ "ΤΕΛΕΙΩΣΕ" ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ ΣΕΡΓΚΕΙ ΙΒΑΝΩΦ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΣΤΙΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΘΕΣΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΓΚΕΙ ΙΒΑΝΩΦ.. ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝ ΒΑΙΝΟ ΠΡΩΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ/ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ.(ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΣΟΒΙΕΤ)

2)ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΙΒΑΝΩΦ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ KGB/ΤΩΡΑ FSB.ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΙΒΑΝΩΦ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΟΛΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ(ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ/ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΙΒΑΝΩΦ ΠΡΩΤΟΣ. Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ 79ος!!!O ΙΒΑΝΩΦ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΚΑ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΛΕΙΨΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΕΣΔΗ ΕΜΑΘΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.Ο ΙΒΑΝΩΦ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟΣ(ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΤΟ 2006 ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΥΠΟΣ)ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΑΥΤΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.

3)ΤΟ 2001-2007 Ο ΙΒΑΝΩΦ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΚΟΥΡΣΚ, ΟΤΑΝ ΤΟ 2001 ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ....Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΟΣΜΟ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2008-2012 ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. Ο ΙΒΑΝΩΦ ΕΧΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 2012 Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ . ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΒΑΝΩΦ ΕΦΘΑΣΕ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΕΝΑΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΙΒΑΝΩΦ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΜΕΑ....(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ)

4)Ο ΙΒΑΝΩΦ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ 'ΙΕΡΑΞ'. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ.../ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ 9 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. Ο ΙΒΑΝΩΦ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΛΟΒΙΚΙ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

5)Ο ΙΒΑΝΩΦ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΕ ΠΑΤΡΟΥΣΕΦ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ FSB ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΜΠΟΡΤΝΙΚΩΦ , ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΦΡΑΝΤΚΩΦ /ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ. Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ FSO. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙΤΟΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ KGB ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥΣ.!! ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2016 ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΕΑΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ. ΕΚΕΙ ΣΚΟΠΕΥΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΒΙΚΤΩΡ ΖΟΛΟΤΩΦ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Ο ΙΒΑΝΩΦ ΚΑΙ Η FSB ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΞΑΓΡΙΩΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΖΟΛΟΤΩΦ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ....

6)Ο ΙΒΑΝΩΦ ΠΙΕΖΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ . ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ, ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!!!Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ 'ΠΑΓΩΜΕΝΩΝ ΔΙΕΝΕΞΕΩΝ' ΣΕ ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑ-ΝΤΟΝΜΠΑΣ-ΚΡΙΜΑΙΑ-ΑΜΠΧΑΖΙΑ-ΝΟΤΙΑ ΟΣΣΕΤΙΑ. ΣΤΙΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΜΟΝΟ 6 ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ, ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΙ. ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΜΕΤΑ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ 11 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 12 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΕΡΓΚΕΙ ΙΒΑΝΩΦ. ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ. Ο ΙΒΑΝΩΦ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΟΥΣΕΦ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΦΟΥ Η ΜΟΣΧΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΠΟΛΥ/ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ/ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ/ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΥΦΕΣΗ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΞ ΣΕΡΓΕΙ ΛΑΒΡΩΦ , Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...9ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ Ο ΙΒΑΝΩΦ)

7)Η ΕΝΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝΩΦ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΧΡΩΜΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΡΟΥΣΛΑΝ ΝΟΥΡΓΚΑΛΙΕΦ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΑΝΤΟΝ ΒΑΙΝΟ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ. ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΨΕΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ. ΜΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ....ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑ.