Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

ΠΕΡΙ ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ /ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ./ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΩΡΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ-ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ(ΗΑΕ-ΚΟΥΒΕΙΤ-ΟΜΑΝ-Σ.ΑΡΑΒΙΑ-ΜΠΑΧΡΕΙΝ). Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ 23 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ. (ΘΑ ΓΡΑΨ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ)ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΥΣΚΟΛΗ.


2)ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΗΡ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡΟΒΙΤΣ. ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ Ή ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΩΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ (19 ΙΟΥΛΙΟΥ )ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΛ ΑΖΡΑΚ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ. ΕΚΕΙ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ , ΓΑΛΛΙΚΑ MIRAGE 2000, ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΛΠ. Η ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ 700-800 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛ ΡΑΚΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. ΑΡΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ(ΣΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ-ΕΛΑ). ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΧΕΡΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 65 ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ /ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ INHERENT RESOLVE. . ΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

3)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 2254 ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ISIS ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 16 ΜΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2016.ΑΡΑ ΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΚΑΙΕΙ ...ΠΟΛΛΟΥΣ....ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΙΜΕΡΩΣ. /ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ. 

4)ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΚΛΗΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΠΟ ΞΗΡΑ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ RMEILANE ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ/ΚΑΝΤΟΝΙΟΥ (ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ)ΧΑΣΑΚΑ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018 ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ. ..ΟΨΟΜΕΘΑ. Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ..ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΒΡΕΤΑΝΟΙ-ΟΛΛΑΝΔΟΙ-ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ-ΚΑΝΑΔΟΙ-ΓΑΛΛΟΙ-ΙΤΑΛΟΙ...ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ.

5)ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΜΟΣΧΑΣ-....ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΔΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 1998 ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΚΟΥΡΔΟΥΣ...
.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΡΕΥΣΤΗ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΟΝ.....