Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΣΗ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΧΙΤ ΜΠΑΚΙΡ ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΝΑΤΟΙΚΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ISAF-NATO./ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.


2)ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΕΝΕΡ ΤΟΠΟΥΚ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ. ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΦΓΑΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΣΤΑ ΗΑΕ.

3)Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΑ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΑΚΙΝ ΟΖΤΟΥΡΚ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ/ΚΕΜΑΛΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ, ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΦΙΛΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΕ ΣΟΜΑΛΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ-ΚΟΣΟΒΟ-ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΣΕΒΙΚ ΜΠΙΡ.Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟ 1996 ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΤΟ 1997 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΝΕΤΣΜΕΤΙΝ ΕΡΜΠΑΚΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.(ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ...)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ Ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΟΖΤΟΥΡΚ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΧΟΥΝΤ ΜΠΑΡΑΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 2004-2007/ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟ ΝΤΑΝ ΧΑΛΟΥΤΖ.

4)ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 346 ΥΠΕΡ ΕΝΑΝΤΙ 115 ΚΑΤΑ.

5)ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΧΑΜΑΣ, Η ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΚΙΝΤΖΙ.

6)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ WIKILEAKS ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

7)ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΡΥΘΜΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΕΡΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Ο ΖΙΡΙΝΟΦΣΚΙ.

8)ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΓΕΦΥΡΕΣ-ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΚΛΠ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΝΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟ ...15 ΙΟΥΛΙΟΥ!!!!

9)ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ. ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.... ΠΟΛΥ ΧΙΛΙΑΡΗ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ.

10)Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΦΛΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΓΚΕΡΝΤ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΝΑΖΙ!!!

11)ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΤΡΙΣΕΛΙΔΗ ΕΚΘΕΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ...ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ....ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ...

12)ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΙΩΝ 'PEACE AT HOME" ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ. ΤΟ BBC ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΖΡΙ ΜΠΑΖΑΡΑΝ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...

13)ΒΑΣΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝ ΟΖΤΟΥΡΚ-ΜΕΤΙΝ ΧΙΝΤΙ-ΑΝΤΕΜ ΧΟΥΝΤΟΥΤΙ-ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΚΟΣΕ-ΣΕΜΙ ΤΕΡΖΙ-ΓΚΟΧΑΝ ΣΕΧΙΝ-ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΑΝΟΥ ΠΟΣΟΡ ΚΑ. /ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΕΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΦΝΕΙΣ ΚΕΜΑΛΙΚΟΙ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ-ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ-ΜΕ ΓΚΙΟΥΛΕΝ.

14)Ο ΣΕΜΙ ΤΕΡΖΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΝΕΑΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.