Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟΥΣ....ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ...ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

2)ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ WOODROW WILSON CENTER ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 15-17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!!ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1968.

3)ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ -ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΝΗΣΙΟΥ BUYUKADA ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ.

4)ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΗΤΑΝ'ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ". ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΜΕΝΟΙ ΗΣΑΝ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΑΠΟ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΙΡΑΚ-ΤΟΥΡΚΙΑ(Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ).

5)ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ KULTUR/ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΔΡ ΜΕΝΣΟΥΡ ΑΓΚΟΥΝ.

6)ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΡΙ ΜΠΑΡΚΕΙ/ΕΙΧΑΝ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΙΣ 6-7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

7)ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΝΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΣΚΩΤ ΠΕΤΕΡΣΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ CHRISTIAN SCIENCE MONITOR , ΑΛΛΑ Η ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΝΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ 2002 ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ CIA ΣΤΟ ΕΚΔΗΛΩΘΕΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ....ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

8)ΦΥΣΙΚΑ Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΧΟΜΕΙΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΠΙ ΙΡΑΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΒΙΝ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ. 4 ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΙΡΑΝΟΙ ΕΚΤΙΟΥΝ ΠΟΙΝΕΣ ΕΚΕΙ...(Α ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ).

9)ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΑ 12 PAPERS ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ.