Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΝΕΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΜΕΛΕΤΗ.

2)ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ "ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ". ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΕΧΕΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΔΥΤΙΚΟΤΡΑΦΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΩΣ "ΠΙΛΑΦΙΑ". ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΩΣ ΕΧΘΡΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. ΕΧΟΥΝΕ ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ "ΠΑΡΑΣΙΤΑ"ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ. ΣΤΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.


3)ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ "ΝΕΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ". ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΡΡΙΕΡΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΥΣ 'ΑΝΕΜΟΥΣ"...ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

4)ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ "ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΣΤΕΣ". ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ. ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ. ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΑΝΤΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΑΝΤΙ-ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟΙ. ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟ.. ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΠΡΕΛΙΑΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΟΛΑ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ.ΕΔΩ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ Ο ΑΞΑΚΑΛΙ.

5)ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΣΤΕΣ. ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ/ΦΩΤΟ/ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ. ΓΝΩΣΤΟΥ ΩΣ "ΠΙΟ ΝΑΤΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ!!"Ο ΑΚΑΡ ΩΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΝΑΠΟΛΙ, ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ. ΟΜΙΛΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΝΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΡΣΑΛ ΣΤΗΝ ΒΑΥΑΡΙΑ. Ο ΑΚΑΡ ΕΧΕΙ MASTER ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ ΜΠΕΛΦΑΣΤ ΤΗΣ Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ.ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ.
ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ. ΕΝΤΟΝΑ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ. ΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ.ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΙ ΜΟΥΖΝΤΑΤ ΟΖΟΥΝ, Ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΕΡΧΑΝ ΟΖΟΥΝ ΚΑ.

6)ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ 'ΕΥΡΑΣΙΑΤΕΣ". ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΜΕΝ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ Κ.ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ(ΠΛΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΑΣ). ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΘΕΙ ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΣΙ/ΙΡΑΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ(ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ). ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΡΩΣΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ. ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ -ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ-ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ-ΚΙΡΓΙΖΙΑ ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.(ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ 8 ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ) ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΣ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΙΔΙΟΡΥΘΜΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ.. ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ./ΕΧΕΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΠΡΟΣΕΧΩΣ-ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΟΥ-ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΑΥΤΑ.