Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

ΠΕΡΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΕ ΟΑ/ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΛΥ

2)ΤΖΑΜΑΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ. ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΖΑΜΑΙΚΑΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΜΠΟΛΝΤ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ 3-4 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΩΝ ΣΠΡΙΝΤΕΡ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΠΩΣ Ο ΤΑΙΣΟΝ ΓΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΣΤΙΝ ΓΚΑΤΛΙΝ , Η ΜΙΚΡΗ ΤΖΑΜΑΙΚΑ-ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΑΜΑΙΚΑΝΗ ΕΛΕΝ ΤΟΜΠΣΟΝ(ΣΤΑ 100-200). ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 400Μ ΠΑΝΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ.(ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ). Η ΤΖΑΜΑΙΚΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΜΠΣΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΚΑΡΙΤΙΣΑ ΓΚΡΙΦΙΘ-ΤΖΟΥΝΕΡ ΣΤΗΝ ΣΕΟΥΛ ΤΟ 1988.

3)ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΜΠΟΛΝΤ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 400, ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ. ΜΠΑΧΑΜΕΣ-ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ ΤΟΜΠΑΓΚΟ-ΣΑΙΝ ΚΙΤΣ-ΓΡΕΝΑΝΤΑ ΚΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΨΗΛΑ ΕΝΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ.

4)ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΛΝΤ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ...) ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΤΑ 400Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 100Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟ 2012 ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ. Ο ΚΛΕΜΕΝΤ ΣΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 100 ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΡΙΠΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΜΠΡΙΑΝΑ ΡΟΛΙΝΣ-ΝΙΑ ΑΛΙ ΚΑΙ ΚΡΙΣΤΙ ΓΚΑΣΤΛΙΝ.


5)ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΗΜΙΑΝΤΟΧΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η ΚΕΝΥΑ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΙ ΗΠΑ ΒΕΚΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΣΤΑ 800Μ ΑΝΔΡΩΝ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΛΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 3000Μ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΤΩΝ ΚΕΝΥΑΤΩΝ.(ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΙΤΑΝΟΥΙ-ΚΙΠΚΕΤΕΡ ΚΑΙ ΒΑΛΕ)

6)ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΑΝ ΟΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΟ ΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ. ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ-ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΜΠΑΣΚΕΤ-ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ. ΠΕΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ.ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.

7)Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑ, ΗΤΑΝ ΓΕΝΝΑΙΑ-ΘΑΥΜΑΣΙΑ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-ΤΡΙΠΛΟΥΝ-ΚΕΝΤΕΡΙΚΑ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. 

8)ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΗΠΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 94 ΜΕΤ(31-32-31)
Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ 54 (20-21-13)
ΚΙΝΑ54(19-15-20).