Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΟΥΚΡΑΝΟ-ΡΩΣΙΚΑ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΠΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΛΟΥΧΑΝΣΚ, ΤΟΥ ΙΓΚΟΡ ΠΛΟΝΤΝΙΤΣΚΙ. ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ.


2)ΕΧΟΥΝΕ ΑΥΞΗΘΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΓΚΕΧΕΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ .ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΜΙΝΣΚ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ ΕΙΧΑΜΕ 67 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΚΑΙ ΛΟΥΧΑΝΣΚ.

3)ΑΚΡΑΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΤΙΘΑΣΗ-ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

4)ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ. ΑΠΕΣΥΡΕ Η ΜΟΣΧΑ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΝ ΜΙΧΑΕΛ ΜΠΑΜΠΙΧ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ-ΜΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΨΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

5)ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ . ΣΤΗΝ ΜΕΝ ΡΩΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ. ΑΡΑ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.

6)ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΣΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΧΑΝΣΚ ΚΑΙ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟΣΧΙΣΤΩΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΚΕΙ.

7)Η ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΞΕΔΟΣΕ ΠΡΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ.

8)ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ , ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΜΙΑ ΠΙΟ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

9)ΤΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.

10)Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ FSB ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΕΙΡΑ 'ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ".....

11)ΜΕΤΑΞΥ 6 ΠΡΟΣ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΑΜΠΟΤΕΡΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ.

12)Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

13)ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2008 ΕΝΩ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΜΠΧΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΟΣΣΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ. ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014 Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ.

14)Ο ΜΗΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΝΩ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ(ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΕΣ, ΕΝΩ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΑΛΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ). ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1961 ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ. ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1968 ΕΙΣΒΑΛΛΑΝ ΟΙ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ.(ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑ) ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1991 ΕΓΙΝΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΠΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΒΙΕΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.

15)24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ Η ΗΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑ.ΚΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΟΣ/ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΩΕΥΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΩΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΩ ΣΕ ΒΑΘΟΣ.