Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

ΟΥΚΡΑΝΟ-ΡΩΣΙΚΑ . ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ/ΚΙΝΗΣΕΙΣ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΙΕΒΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑ-. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ- ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ...

2)ΟΙ ΡΩΣΟΙ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ-ΕΧΟΥΝΕ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΟΣ ΜΠΡΙΑΝΣΚ ΚΑΙ ΚΟΥΡΣΚ ΕΝΑΝΤΙ ΣΟΣΚΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥΜΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

3)ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΜΠΕΛΓΚΟΡΟΝΤ ΕΝΑΝΤΙ ΧΑΡΚΟΒΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΣΤΟΒ Ο ΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑΓΚΑΝΡΟΝΓΚ ΕΝΑΝΤΙ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΣ ΣΤΗΝ ΑΖΟΦΙΚΗ ΠΡΟΣ ΚΡΙΜΑΙΑ.

4)ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΣΥΝΟΡΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΚΡΙΜΑΙΑΣ.

5)Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ.

6)Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ.

7)Η ΜΟΣΧΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΚΤΙΑ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ BASTION-P.

8)ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΡΩΣΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΝΩ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

9)ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 331 ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ.

10)ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ(ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΤΙΡΑΣΠΟΛ).

11)ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΔΗΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΡΣΟΝ.

12)ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ(ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ-ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΗ-ΓΙΕΒΠΑΤΟΡΙΓΙΑ ΚΑΙ ΦΕΟΝΤΟΣΙΓΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.

13)ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ(ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ,ΚΑ

14)ΑΡΓΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ....). ΠΙΟ ΑΜΕΣΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ. ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ...ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΔΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ.

15)ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΟΦΙΛΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΑΧΑΡΕΝΚΟ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ..