Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

ΠΕΡI ΕUROPOL ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ EUROPOL ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ/HOT SPOTΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ EUROPOL. ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ.

2)ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ EUROPOL ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ROB WAINWRIGHT ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΗΣ MI5 ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ .

3)ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ EUROPOL ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΧΗΘΡΟΟΥ ΚΑΙ ΓΚΑΤΓΟΥΙΚ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SCREENING ΠΙΘΑΝΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΣΤΥΛ ΜΙΝΙ-ΟΜΑΔΑΣ(ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ...) Ή ΣΕ ΣΤΥΛ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ...)

4)ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ, ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ EUROPOL ΜΕΛΕΤΑΝΕ ΣΕΙΡΑ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ 3 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ...".

6)ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΩ ΑΔΡΙΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ , ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ THΣ ΣΥΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ISIS , AΦΟΥ ΓΝΩΣΤΟΙ ΛΙΒΥΟΙ, ΤΥΝΗΣΙΟΙ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΕΝ ΓΚΑΡΝΤΑΝΑ) ΚΑΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΡΗΝΑΙΚΗΣ.

7)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ EUROPOL ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 24Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ 270576 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ Ή ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ 3165. 

8)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ-ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ-ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΠΑΡΑΖ ΤΖΙΧΑΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ.