Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Κάνει θραύση η επαναφορά του Ισλαμικού εθίμου σοδομισμού αγοριών με το ISIS

sodomism in Turkey -artΤο έθιμο του Bacha Bazi είναι μια μορφή της παιδεραστίας που επικρατεί στην κεντρική Ασία και την Τουρκία. Το «φεστιβάλ σοδομισμού» χρονολογείται εδώ κι εκατοντάδες έτη, και αναβιώνει μια αρχαία παράδοση που εκμεταλλεύεται νεαρά αγόρια. Μια παράδοση που την πρωτάρχισε και δίδαξε ο Προφήτης τους…

Βαθιά ριζωμένη στην κουλτούρα των φυλών του Αραβικού κόσμου, όπου οι γυναίκες είναι ταμπού και πρέπει να παραμείνουν «αγνές» και με burka, το Bacha Bazii (dancing boy) μερικές φορές χρησιμοποιείται για να μάθει στα αγόρια χορό και υποκριτική προτού προχωρήσει σε άλλες πιο σκοτεινές «παραστάσεις» σεξουαλικού χαρακτήρα.
Με το ISIS να έχει απαγάγει χιλιάδες αγόρια και κορίτσια από τις Συριακές, Κουρδικές και Ιρακινές πόλεις, το «έθιμο» έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις.
imam kissing boy on mouth
Τα αγόρια που απαγάγουν οι Ισλαμιστές στο ISIS συγκεντρώνονται σε ξενοδοχεία πόλεων, όπως της Al-Raqqah  που έχει καταλάβει το ISIS όπου και διαχωρίζονται, Τα μικρά αγόρια προορίζονται για σεξουαλική εκμετάλλευση ενώ τα πιο χειροδύναμα για στρατιώτες. Το κορίτσια από 7 ετών μπορούν να παντρευτούν κατά τον Ισλαμικο νόμο κι οι ομορφότερες πωλούνται παρθένες ως νύμφες για να χρηματοδοτηθεί οι πόλεμος κι οι υπόλοιπες βιάζονται ανεξάρτητου ηλικίας.
 https://tanea-diaspora.net/