Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

TOYΡΚΙΚΑ ΝΕΑ/11-8-2016


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΝΕΕΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ/FETO Ή ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

2)ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ. Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΑΟ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ. ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ TOY ISIS ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ PKK.

3)ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ. ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.

4)ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ FSB ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΜΠΟΡΤΝΙΚΩΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΕΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΕ ΠΑΤΡΟΥΣΕΦ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

5)ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΛΙΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

6)ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΤΟ 8ΣΕΛΙΔΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΕΝΣΑΙ ΜΠΟΓΙΟΥΚ , ΑΧΜΕΤ ΓΚΙΟΥΖΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 6 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ-ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ. ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑ.

7)ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΑΜΑΝΤΙΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΕΙΚΟΖ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ.

8)ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΣΑΝΙΕΡ-ΤΣΑΤΑΛΚΑ ΚΑΙ ΤΕΚΙΡΝΤΑΣ, ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ DELETE/ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ.