Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

TOYΡΚΙΚΑ ΝΕΑ-1/16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΣΒΕΩΝ. ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ Ο ΝΥΝ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΕΡΙΜ ΟΥΡΑΣ.

2)Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΕΣΒΗΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝ ΣΙΝΙΡΛΙΟΓΛΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ.

3)ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΝΥΝ ΠΡΕΣΒΗΣ ΧΑΛΙΤ ΤΣΕΒΙΚ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ.

4)ΑΠΟ ΤΑ ΗΑΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.

5)Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΩΣ "ΦΙΛΗ' ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΜΟΣΧΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΣΧΙΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

6)Η ΜΟΣΧΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

7)8 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ ΘΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ . ΕΙΤΕ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΙΤΕ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!!

8)Η ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ , ΧΑΚΑΝ ΣΟΥΚΟΥΡ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

9)ΕΝΤΟΝΕΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΥΛΟΥ ΚΛΠ.

10)ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ.

11)Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΞ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΗ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΥΠΕΞ ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ., ΣΥΜΦΩΝΑ Μ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ.ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!

12)Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ 'ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!'

13)ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!!'

14)ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ.

15)Ο ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΙΟΥΝΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

16)Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ.

17)ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΟΤΙ "ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ!!!"

18)ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F-35.

19)ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

20)ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΙΡΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ.ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ