Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

TOYΡΚΙΚΑ ΝΕΑ/24-8-2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ./ΦΩΤΟ


2)Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΡΙΓΑ ΤΗΣ ΛΕΤΤΟΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΒΑΛΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ.. ΑΣΚΗΣΕ ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΝΑΤΟΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!

3)ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑΡΑΜΠΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ISIS. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ'ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ"

4)ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΜΑΖΙΚΑ 586 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΟΙ 470 ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ. ΟΙ 71 ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ/ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 45 ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ/ΣΜΗΝΑΡΧΟΙ. ΠΕΡΑΝ ΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ!!!

5)ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 586 ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥΝΤΖ.298 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΒΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 48 ΩΡΕΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ 7 ΣΕ 9.

6)ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΩΝ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ.

7)ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥ YAS ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 434. ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 372 ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ, ΟΙ 27 ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ 35 ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ. ΘΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

8)ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ ΘΑ ΦOΙΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 3500 ΑΤΟΜΑ. 500 ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ 3500 ΓΙΑ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.

9)ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑ.

10)ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑ 2800 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΙ.

11)ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΝΤΙΛ ΟΞΟΥΖ. ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ ΠΕΡΥΣΙ 5000 ΔΟΛ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ.

12)ΑΛΛΟΙ 3 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ "ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥΚΟΥΡ" ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΟΙ ΑΡΙΦ ΕΡΝΤΕΜ ΚΑΙ ΟΥΓΚΟΥΡ ΤΟΥΤΕΝΕΚΕΡ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΙΣΜΑΗΛ ΝΤΕΜΙΡΕΖ. ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ 2002 ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΚΑΝ ΣΟΥΚΟΥΡ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΡΙΤΗ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

13)ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ RDX ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΓΚΑΖΑΝΤΕΜΠ ΜΕ 54 ΝΕΚΡΟΥΣ/29 ΠΑΙΔΙΑ.

14)ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΖΕΚΑΙ ΑΞΑΚΑΛΙ, ΠΟΥ ΠΡΟΗΧΘΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΘΗΚΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ....

15)Ο ΑΞΑΚΑΛΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΧΑΛΙΣΝΤΕΜΙΡ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΣΑΛΙΧ ΤΕΡΖΙ.Ο ΧΑΛΙΣΝΤΕΜΙΡ ΤΟ ΕΚΑΝΕ , ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΡΖΙ.ΠΟΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΚΤΟΤΕ ΦΕΡΟΥΝΕ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

16)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΝ Ο ΤΕΡΖΙ ΕΙΧΕ ΕΠΙΖΗΣΕΙ, ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΗ....ΕΙΧΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ( ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ) ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ. ΑΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝΕ ΟΙ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟΙ ΘΑ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ.Ο ΤΕΡΖΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΡΖΙ.