Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

TOYΡΚΙΚΑ ΝΕΑ/27-8-2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ. ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ.

2)ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΚΙΟΥΛΕΝ.

3)ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΙΣ 4-5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ G20


4)ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟΙ!!!ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ"ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ' ΣΤΗΝ ΓΙΑΡΑΠΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΣΥΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ!!!

5)ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΣΕΝΙΧ ΤΕΡΖΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ . Ο ΤΕΡΖΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
]
6)ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΞΑΚΑΛΙ, Ο ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΤΕΡΖΙ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ.


7)Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΟΡΙΣΩΦ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΕ ΝΕΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ.(!)

8)4 ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΥΘΗΚΑΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΙΚΟΝΙΟΥ-ΕΡΖΕΡΟΥΜ-ΝΕΒΣΕΧΙΡ ΚΑΙ ΓΚΙΡΕΖΟΥΝ.

9)ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ. ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΚΕΡΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΜΟΝΑΡΧΗ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

10)ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΗΡΘΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.