Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

TOYΡΚΙΚΑ ΝΕΑ/8-8-2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΥΡΙΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.

2)ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ...

3)ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΠΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΕΡΒΕΖ ΜΟΥΣΑΡΑΦ ΤΟ 2007. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ....

4)ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΚΟΥΡΔΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ PKK-PYD ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ-ΑΡΑΒΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.

5)Η ΜΟΣΧΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΓΚΡΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧHMENO  ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ.

6)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ 25 ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΣΚΙ ΣΕΧΗΡ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΣΜΑΝΓΚΑΖΙ.

7)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΧΜΕΤ ΓΙΑΒΟΥΖ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 71 ΚΑΙ ΤΟΥ 80 ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛΙΣΜΟΥ.

8)Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΛΗΦΘΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΡΙΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

9)ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

10)ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΑΜΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΤΕΡΑ ΕΡΕΥΝΑΣ-ΔΙΑΣΩΣΗΣ.

11)Η ΑΓΚΥΡΑ ΗΡΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ SPUTNIK NEWS.

12)AΠΙΣΤΕΥΤΟ!!ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥ΄ΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΜΙΛΗΣΕ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ(ΕΝΣΤΟΛΟΣ). ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑ ΦΕΤΟΥΛΑ ΓΚΙΟΥΛΕΝ. ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ(ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙ 20 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ). Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΚΑΡ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛΕΝ. ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!".

13)Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ.

14)Ο ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΕΑ ΜΠΙΛΓΚΙΝ ΜΠΑΛΑΝΛΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ...Ο ΜΠΑΛΑΝΛΙ ΗΤΑΝ ΤΟ 2011 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ Α/ΓΕΑ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 236 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2015.