Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ 9/11. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ Β

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 


1)ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ 9/11 ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΛΟΓΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΠΩΝ-ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΩΝ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ.
2)ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΝΕΟΙ ΟΡΟΙ . ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΙ. ΜΗ ΓΡΑΜΜΙΚΟΙ, ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΙ, ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΙ, ΥΒΡΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΟΥ ΧΙΝΤΟΥ ΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΥ. ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
3)ΕΚΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΥΣΗΣ-ΑΡΑΒΩΝ. ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΑΠΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΤΟΤΕ ΓΡΑΦΤΕΙ. ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΒΑΡΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ. ΣΕ ΙΡΑΚ-ΥΕΜΕΝΗ-ΣΥΡΙΑ-ΜΑΛΙ-ΑΛΓΕΡΙΑ-ΝΑ ΑΣΙΑ.
4)ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2009 Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΕΧΑΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΔΑΦΙΚΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ, ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.
5)ΣΤΗΝ 9/11 ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ 19 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ(ΟΙ 15 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ) ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΡΟΥΖ. ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 3000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΟΒΙΚΗ
6)ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΕΠΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΧΗ ΒΟΡΕΙΩΝ-ΝΟΤΙΩΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΕΝΤΑΜ ΤΟΥ ΜΕΡΙΛΑΝΤ. ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1941 ΣΤΟ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ ΤΟΥ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΑΒΑΗΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΑΜΕ...ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ....