Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟΥΡΚΟ-ΣΥΡΙΑΚΑ ΝΕΑ/17-9-2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛ ΧΑΣΑΝ ΣΑΛΜΑΝ ΑΛ ΦΑΓΙΑΝΤ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΔ ΔΡ ΒΑΙΛ. ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ISIS ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 7 ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ DRONE.ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. 

 
2)ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΟΗΕ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΗΜΙΚΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ /ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ/ΘΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ.

3)ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ ΧΛΩΡΙΝΗΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΧΑΓΗ ΦΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η 22Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ, Η 63Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΜΗΝΗ 253-255 ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.

4)ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΚΩΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ.ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

5)ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΛ ΡΑΙ ΚΑΙ ΤΖΑΡΑΜΠΛΟΥΣ , ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΔΙΩΞΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

6)ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ 9200 ΤΖΑΜΙΑ.

7)Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΙΚΡΑΤΟΥΣ ΑΚΙΝΤΖΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 90 ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ.

8)3 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣ ΣΕ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟ PKK ΣΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

9)Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΑΛΕΡΙ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΙΓΚΟΡ ΚΟΝΑΣΕΝΚΩΦ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ.

10)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ ΚΑΙ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΙ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΡΩΣΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΧΕ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.