Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ/18-9-2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΕΚΛΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ 22 ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ISIS. 


2)ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ(ΣΕ 6 ΕΝΟΤΗΤΕΣ).

3)ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΩΝ ΑΡΝΤΑΧΑΝ-ΜΠΑΡΤΜΑΝ-ΜΠΙΝΓΚΟΛ-ΣΙΡΝΑΚ-ΤΟΥΝΤΣΕΛΙ-ΚΙΛΙΣ-ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ-ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΜΠ-ΚΑΡΑΜΑΝΜΑΡΑΣ ΚΑ.

4)ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕΛΑΜΙ ΑΛΤΙΝΟΡ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΤΙΛΑ ΤΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ.

5)Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

6)ΣΦΟΔΡΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΑΜΑΝΘΑ ΠΑΟΥΕΡ ΚΑΙ ΒΙΤΑΛΙ ΤΣΟΥΡΚΙΝ. ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΩΝ ΧΘΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑ
ΤΟΛΙΚΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 70 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ.

7)ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ , ΚΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΕΕΙΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ....

8)ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΕΥΘΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΡΙΑΚΗ ΕΠΤΑΗΜΕΡΗ ΑΝΑΚΩΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

9)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΝΤΑΡ ΕΛ ΖΟΡ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ , ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIS ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΖΕΤΑΙ. Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. 

10)ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΔΡ ΑΣΤΟΝ ΚΑΡΤΕΡ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΕΞ ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΩΦ.

11)ΘΕΜΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ. Η ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ .