Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΕΡΙ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ-2ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΗΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΧΘΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ 4 ΒΑΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΡΙΑ/ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ.(ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ/ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ......). ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ ΚΟΝΤΡΑ(ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΤΟΝΙ ΜΠΛΙΚΕΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΟ-ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS Ο ΜΑΚΓΚΑΟΥΚ. Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΣ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ....ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ....ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ...ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ.

2)ΑΝΙΣΤΟΤΗΡΤΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΑΥΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ 1912-1913. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΩΖΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΡΜΟ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΟΙ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ....

3)ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ-ΑΣΦΑΙΡΗ-ΑΝΑΙΜΙΚΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗ-ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΕΞ.ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝΕ ΠΑΝΤΑ. ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΧΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΓΓΕΛΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΗ ΑΜΝΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝΑΧΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΑΠΕΙΛΩΝ. ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ-ΕΞΑΡΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΜΗΝ ΤΑ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΥΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΒΑΡΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΗ ΘΕΣΗ ΛΟΓΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΛΗΡΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΛΠΚΛΠ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΤΙ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΤΕ΄ΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ. ΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΥΠΟΤΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΥΒΡΙΔΙΚΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ....ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

4)ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ. Η ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΝΕ....ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ. ΤΑ ΟΣΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΙΠΕ Ο ΝΕΟΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ. ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ,ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ,ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ-ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑ. ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΘΕΣ. ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΛΠ, ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ. ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΟ. ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.