Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ/3-9-2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ CNN Ο ΟΜΠΑΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

2)ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ G20 ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ. ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΛΜΑΝ(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ) ΑΛΛΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ/ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΣΑΛΜΑΝ.ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20.

3)ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΣΙΝΙΚΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Η ΙΝΔΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ Η ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. 

4)ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΝΑ ΑΣΙΑ . ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΒΙΕΤΝΑΝΕ. ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΔΥΤΙΚΑ..
.
5)ΣΥΝΦΩΝΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ.(ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...)

6)ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..(..ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ...ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΞΙΝΙΑΝΓΚ ;)
7)ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ.

8)Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑΓΜΑ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ. 

9)ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΡ ΑΣΤΟΝ ΚΑΡΤΕΡ. ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΞΦΟΡΔΗ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΑΙΚ ΦΑΝΟΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΙΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

10)ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΝΤΟ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΔΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΝΕ ΕΡΙΚΣΕΝ-ΣΟΤΡΙΝΤΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΝΑΤΟΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.