Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ/ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ-3ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
1)ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ/ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2014.

2)ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΑΛ ΡΑΚΑ /ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. 

3)ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, Η ΔΥΤΙΚΟΑΡΑΒΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΙΙΤΙΚΗ ΙΡΑΚΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΠΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ. ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΩΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ 65 ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΟΖΕΦ ΒΟΤΕΛ.

4)ΣΤΗΝ ΑΛ ΡΑΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΟΥΡΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 5000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.

5)ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΔΡΕΥΕΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ. ΠΕΡΙΠΟΥ 15ΧΛΜ. ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ /ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΧΑΣΙΝΤ ΑΛ ΜΠΑΤΑΝΙ, ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΙΝΕΥΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΤΕΛ ΑΛ ΝΟΥΤΖΑΦΙ.ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΥΣ ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤVN ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΤΑΛΙΜΠ. KAI MΠΑΧΡΑΜ ΑΡΙΦ ΓΙΑΣΙΝ

6)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΓΩ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΤΟΥ 1923 ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΟΤΕ ΒΙΛΑΕΤΙ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΑΚΝΩΣΤΟΣ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΩΝ ΜΠΑΣΙΚΑ(ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ISIS).