Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

AΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-1


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ-ΜΟΝΣ-ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΝΑΠΟΛΙ ΕΝΤΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ , ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΑΛΕΡΙ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΕΙΧΑΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο 'ΠΑΤΕΡΑΣ" ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΚΡΙΜΑΙΑ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ....ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ , ΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ 4 ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ(Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ). ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΟΥΜΤΑΡ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΞΕΚΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

2)Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΡ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

*ΔΙΕΜΗΝΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΚΑΡ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟΛΟ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΣΕ 4 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΑΠΟ 3. ΚΑΙ ΣΕ 18 ΜΗΝΕΣ ΣΕ 6 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ. ΑΦΗΣΕ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΕΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ "ΩΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!"

*Ο ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟ-ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ-ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ-ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ!!!(ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.....!!)

*Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΟΥΧΟΙ-24 ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΚΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΙ(!)...ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΝΤΑΣΗ-ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑΣ-ΜΟΣΧΑΣ!!!Ο ΑΚΑΡ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ(!) ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 15ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ.!!!

*Ο ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΚΑΡ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΠΛΟΥ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΖΗΤΗΣΕ "ΕΥΕΛΙΞΙΑ" ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ," ΕΝΩ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ Α/ΓΕΝ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΠΟΣΤΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ....Ο ΑΚΑΡ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ "ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕ" ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΛΝΤΟΡΙΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΦΙΚΡΙ ΙΣΙΚ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.