Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ../AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ..

.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΥΠ ΑΡΙΘΜΟ 2 ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΛ ΑΝΤΝΑΝΙ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ISIS. ΗΤΑΝ ΤΟ 2006 Ο ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΗΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΑΜΠΟΥ ΜΟΥΣΑΜΠ ΑΛ ΖΑΡΚΑΟΥΙ, ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ.

2)Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ -ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ-ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΥΝΑΤΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑ, Η EUROPOL ΚΛΠ. ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ...ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.....

3)ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ , ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 4 ΧΩΡΕΣ. ΟΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ-ΑΤΟΜΑ ΚΛΠ. ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΧΩΡΩΝ. ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΤΥΛ ΜΠΑΚΛΑΤΑΝ-ΜΟΛΕΝΜΠΕΙ ΚΑΙ ΖΑΒΕΝΤΕΜ . ΕΙΤΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΛΥΚΩΝ..(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Η ΝΕΑ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ 32 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ).

4)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ Η EUROPOL ΣΤΑ HOT SPOT ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ....ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ 4 ΧΩΡΕΣ.

5)ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ DRONE ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΑΛ ΑΟΥΛΑΚΙ Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΕ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΥΕΜΕΝΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΜΠΑΡΑΖ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ...
.
6)ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ.